Konsistensen i Skodas produkter är ett bevis på att varumärket förstår vad dess köpare vill ha när marknaden utvecklas, liksom denna uppdaterade version av de utmärkta förkroppsligar som inom några få viktiga områden.
Först och främst finns det olika alternativ de utmärkta erbjudanden när det gäller drivlinor, liksom det har förlängts genom tillägget av Skodas IV-plug-in-hybrid.

Skoda utmärkt recension

Med 215 hk som erbjuds såväl som prospektivet för 34 mil av allelektriska, nollutsläpp som körs tack vare sin kombination av en 1,4-liters TSI-bensinmotor med ett 13KWH-batteripaket samt elmotor, har Skoda flyttat med marknaden. Det erbjuder en utmärkt som kommer att returnera en deklarerad 217,3mpg såväl som koldioxidutsläpp så låga som 30 g/km, varför IV på samma sätt är ett tilltalande val för affärsanvändare. En övernattningsavgift i huset tar bara tre såväl som en halv timme.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Naturligtvis, om du täcker fler motorvägs miles, så tjänar de 2,0-liters TDI-valen fortfarande ett starkt ekonomiskt klimat samt acceptabla utsläpp för förare för företag. Med fantastiska erbjudanden av smidigt vridmoment som erbjuds i båda drivlinorna – elektriskt assisterad eller ren diesel – gör det att driva denna enorma maskin ganska enkelt.
8

Det utmärkta är limo-liknande i ryggen och erbjuder lika mycket benutrymme som vissa avancerade bilar. Det är oerhört rymligt, så det finns mer än tillräckligt utrymme för en familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.