Långa, lojala, varaktiga förhållanden mellan motorstillverkare och bilköpare försvinner snabbt. Och lojalitetsnivåer kommer sannolikt att minska ytterligare när relativt enkla (och enkla att bygga) 100 procent elbilar blir normen.
Vi har sett att allelektrisk teknik föder nya marques som Tesla och Polestar. Men otaliga andra-i synnerhet företag som för närvarande är på frans snarare än i centrum för biltillverkning-funderar antingen på eller engagerade i att bli fullblåsta tillverkare av helt elbilar.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa elbilar till salu just nu
Så kan det vara så att din bensin eller dieseldrivna BMW så småningom förbättras av en mer önskvärd och budgetvänlig Bosch-tillverkad och märkes EV? Kan du snart köra en dyson istället för en dacia och komma till det, en hoover snarare än en Honda?
Vem är ute efter en snygg Samsung över en dum smart bil (mig!), Ett äpple inte en Audi (inte jag), en intel istället för en infiniti (verkligen inte säker)? Nöjesföretag som Delphi, Continental, Autoneum, Denso och Visteon har sina produkter i, på eller under de flesta fordon byggda idag. Så kan vissa eller alla dessa enorma och högt respekterade företag ta nästa logiska steg genom att förvandla sig från bilkomponenttillverkare till elbilbyggare?

Leave a Reply

Your email address will not be published.