Ford har avslöjat en ny specialutgåva pick-up lastbil-en Black Edition Ranger, som kommer att visas på Frankfurt Motor Show senare denna månad.
Det är baserat på Ranger i begränsad specifikation, men har en svart utseende tack vare ett omfattande av-kromande jobb. Kroppen är klar i ‘Absolut svart’ med en svart yta på kylargallret, medan legeringshjulen, övergångsstänger såväl som yttre beskrivning också är helt svart.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Finaste pick-up-lastbilar till försäljning 2017
I kabinen drar Black Edition Trucks nytta av en Ford Sync 3-multimedia samt infotainment-system, fronted av en åtta-tums pekskärmskärm. Satellitnavigering ingår, medan klimatkontroll med dubbla zoner, lädersäten såväl som inre klädsel, såväl som kraftfaldiga, uppvärmda dörrspeglar tillsätts på samma sätt.
Den svarta upplagan erbjuds endast som en dubbel-hämtningsbil. Motorer har inte bekräftats, men det borde erbjudas med någon av diesel som för närvarande tillhandahålls på Ranger begränsad-en startnivå 158bhp 2,2-liters enhet, eller en 197bhp 3,2-liters fem-cylinder.
Storbritanniens kostnader har inte bekräftats, men förväntar sig en liten premie över kostnaden för 29 649 £ (inklusive moms) för den vanliga dubbelhytten som är begränsad när den dyker upp till försäljning efter Frankfurt -showen, begränsad till 2500 enheter.
Gillar du Ford Ranger Black Edition? Berätta dina tankar i kommentarerna

Leave a Reply

Your email address will not be published.