Detta är den uppdaterade Kia Rio. Det erbjuds att köpa nu, med kostnader som börjar från 13 395 £ för postnivån “1” -specifikation. Denna siffra klättrar till £ 20 895 för den toppande GT-Line S-varianten, som Kia verkligen hoppas kommer att erbjuda en lämplig variation av konkurrenter för vad som helst från Toyota Yaris till Volkswagen Polo.
Annons – Post fortsätter nedan

De uppdaterade Rios stiljusteringar är mindre. Det finns en något smalare version av varumärkets varumärke tiger näsa kylargaller, en ny uppsättning av 16-tums legeringshjul såväl som ett par nya färg kompletterar (Storm Grey samt Azure Blue), men det handlar om det.

Topp 10 finaste superminis för att få 2022

Inuti är Kias revisioner på samma sätt subtila, med några mindre material samt trimuppdateringar. Den mest tydliga skillnaden är det nya åtta-tums infotainment-systemet, som ger bilisterna tillgång till en mängd länkade tjänster inklusive online-webbtrafikinformation, väderförhållandena samt tillgänglighet av automatisk parkering. Systemet använder också nu stöd för röstkommandon.
Den största modifieringen över den utgående RIO är tillägget av en ny 1,0-liters mild-hybrid bensinmotor, som har en utgång på 118 hk samt 200 Nm vridmoment. Kraftverket har en bältesdriven startgenerator såväl som ett kompakt litiumjonbatteripaket, som återvinner energi som skulle gå förlorad när man retarderar och matar den tillbaka i bilens elektriska system.

Leave a Reply

Your email address will not be published.