Vår pick-up-klass har vunnit för andra året i rad av Storbritanniens bästsäljare. Faktum är att Ford Ranger inte bara toppar kategorin, den dominerar och av extremt bra skäl. Det har en utmärkt balans mellan arbetshästens pålitlighet och daglig komfort, eftersom Ford har körsbärsplockat några av de allra bästa bitarna av sina resenärbilar och lastbilsuppställning för att ge Ranger den typ av teknik och hög kvalitet som det Många rivaler kämpar för att matcha.
Annons – Post fortsätter nedan

En stor uppdatering under 2019 gav den en vinnande kant över sina rivaler, liksom det är en fördel som den fortfarande upprätthåller. Oavsett om du väljer den utilitaristiska XL eller en toppspecifik WildTrak, får du en lastbil som kan hantera vad du kastar på den, med tillräckligt med utrymme, nyttolast och bogseringsförmåga att hantera de hårda jobben.

Ford Ranger pick-up recension

Alla mönster använder Fords 2,0-liters EcoBlue-diesel, med ett alternativ med två effektutgångar, liksom båda har vridmomentet samt valbar fyrhjulsdrift för att hantera den svåraste terrängen.
Ändå om du väljer en fyra-dörrar dubbelhytte wildtrak eller begränsad design-eller en av specialutgåvorna, till exempel den just nyligen introducerade Ranger Thunder-så får du ett välutrustat hushåll 4×4 också.
8

Det finns område inuti för fem, fantastiska erbjudanden av lyxiga material, liksom Sync 3 -multimediasystemet är exakt samma som det som upptäcktes i fokus såväl som Fiesta. Den stora nyheten slutar inte där, eftersom Ranger är en bekväm kryssare också. Ford har gjort en utmärkt uppgift att ställa in upphängningen, samt upptäckt det underbara området mellan att kunna hantera en en-ton nyttolast och fortfarande tillhandahålla nästan SUV-nivåer av rese komfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.