Skoda har avslöjat två nya tillägg för sin Yeti -lilla SUV -sort i typen av två extra trimnivåer – SE -körning samt SE L -enhet. De nya designen lägger till lite extra val i mellanklass och lägger till extra utrustning på den befintliga SE såväl som SE L-bilar.
• Finaste crossovers såväl som små SUV: er till försäljning bäst nu
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Yeti se -enheten utvecklas på specifikationen av Yeti se. Eftersom vanligt klimat med dubbla zoner klimat hanteras plus Bluetooth-anslutning, medan de nya bilarna och lastbilarna på samma sätt har ett satellitnavigeringssystem med DAB Digital Radio, en auto-dimmer bakspegel, en uppvärmd vindruta, uppvärmda framsäten och framsidan som framsidan som framsidan som framsidan som fram liksom bakre auto -parkeringssensorer. 17-tums legeringshjul såväl som ny sätesklädsel avrundar tilläggarna. Skoda säger att det är 2 295 £ av ytterligare enheter för £ 935 mycket mer än den ursprungliga SE -bilen.
10

SE L Drive-design får exakt samma tillägg, förutom läderklädsel, LED-baklyktor, del av silvertaksystemskenor, olika 17-tums hjul samt bi-xenon-strålkastare. Det är en premie på 755 £ över Common Se L -modellen, men återigen säger Skoda att det är mindre än hälften av värdet på den extra utrustningen.
Beställningsböcker för de nya ingångarna är öppna nu, liksom tre motorer finns tillgängliga. Det enda bensinsystemet är 1,2-liters TSI-fyrcylinder med 109 hk. Två dieslar stämmer ihop tillsammans med den, båda 2,0-liters TDI-enheter med antingen 109 hk eller 148 hk. Fyrahjulsdrivna är valfritt på den mindre kraftfulla diesel såväl som vanligt i 148bhp-versionen, medan en DSG-automatisk växellåda också finns på vallistan.
Yeti Se Drive startar från £ 20,095, medan SE L Drive -bilar och lastbilar prissätts från 21 745 £. De två nya bilarna och lastbilarna dyker upp mot slutet av den nuvarande Yetis livslängd, liksom vi förväntar oss att en helt ny design kommer att dyka upp 2018.
Kör den nya SE såväl som SE L -bilar och lastbilar som en hel del? Låt oss förstå i kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.